top of page

Koncepció

Márka

 Klasszikusan elegáns....

 

A sylber márka stílusában, tervezésében sem a kihívó, magamutogató, hanem a visszafogott, nőies, de mégis fiatalos frissességet tükröző, vonzó, trendi, az üzleti életben is helytálló ruhadarabokból áll. Visszafogott nőiesség fogalmával összhangban van, minőségi, egyedi, különleges tervezésű és a külföldi designer kollekciók kialakításával vetekszik.

 
Teremts (t)rendet!

 

 

A sylber az aktuális divatkollekciók és trendek figyelembevételével kialakított igényes ruházati márka a 30-as éveiben járó hölgyektől a 40-50-es éveikben járó érettebb nők részére.

 

A sylber kollekció az üzleti, irodai, munkahelyi öltözékekből, valamint az alkalmi, színházi, különleges alkalmakra szóló exkluzív darabokból áll.

 

 

 
Biztonság

 

 

A sylber azoknak szól, akik nem a kihívó, magamutogató, általában alacsonyabb árú tömeggyártásban készülő ruhákat szeretnék hordani, hanem a belső értékeket kívánják hangsúlyozni az igényes külső szépség alátámasztásával.

 

A sylber márkába teljes bizalmat vethet bárki, a tervezés során használt irányelvek a következő linken találhatóak meg: http://affiliate.purefashion.com/modesty.

 

 

Környezettudatosság

 

A tudatos termékválasztás, az értéket adó ruhadarab arra készteti viselőit, hogy valóban meg is becsüljék és értékesnek tartsák azt, amire áldoznak.

Kevesebb értéktelen tömegáruval, ehelyett inkább az értékes minőségi darabokkal vegyék körbe magukat. Ehhez igazodva a sylber is értéket kíván képviselni kedves  Vásárlóinak az életében. Nem csupán egy terméket szeretnénk kínálni, hanem egy szemléletet is egyben.

 

 

 

 

 

Támogatásodat az alábbi módon juttathatod el:

- banki utalással:

Raiffeisen Bank 12082104-01581403-00100007

- online

 

 

Köszönjük a támogatást!

 

PayPal ButtonPayPal Button
Mai ige
bottom of page