SCW 2022 TAVASZ
 regisztáció!
SCW.png

2022.03.11-15.
B A L A T O N F Ö L D V Á R

SCW KIVETITES 1920x1080.jpg
SingleCross weekend - 2022 TAVASZ

Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére

...kapcsolatban Istennel, kapcsolatban Egymással...

♡  ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀ 


„...amikor gyenge vagyok, akkor vagyok igazán erős....”

(2 Kor. 12, 10)

 

Megtaláltad már ISTENT? 
EGYEDÜLÁLLÓ vagy?
Szeretnéd megtalálni a HÁZASTÁRSADAT is?
Ha mindhárom válasz IGEN, akkor Neked is itt a helyed!

A SingleCross weekend egy találkozási lehetőség azoknak az egyedülálló keresztény testvéreknek, akik előbb-utóbb (általában előbb) szeretnék MEGTALÁLNI a HÁZASTÁRSUKAT.

Azt, hogy ez éppen egy SingleCross alkalmon történik-e meg, vagy azon kívül, csak Isten tudja... 

Kikapcsolódásra, megújulásra, közösségépítésre, ismerkedésre ad lehetőséget ez a pár nap. ...és sok-sok vidámságra Isten jelenlétében 😎👍😄

Na? Itt a helyed? Ne hagyd ki!

Várunk TÉGED is egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, kirándulás, játék - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...

- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)
- ISTEN jelenléte!

MÉG oldottabb hangulat, még TÖBB közös aktív program, még TÖBB szabadidő!

 

Szolgál:
Bánki Lajos (Golgota, Budapest)
Dombó Zsolt (Belvárosi Gyülekezet, Budapest)
Nemes Pál (Dávid Sátora Gyülekezet, Székesfehérvár)
Szabó Zoltán (Szabker, Szigetszentmiklós)
Ujlaki Márton és Márti (Pünkösdi Gyülekezet, Békéscsaba)


Gyere, Téged is várunk!

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak, sőt, kisbabák is születtek a SingleCross-os ismeretségek gyümölcseként. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló élethelyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény! 


IDŐPONT:

2022.03.11-15. (péntek estétől vagy szombattól kedd délutánig)
Pénteken az esti közös vacsora után egy ima- és dicsőítő alkalommal hangolódunk szellemileg is a hosszú hétvégére, amire mindenkit szeretettel várunk.


HELYSZÍN:

Bethesda Üdülő és Konferenciaközpont (Spur I. u. 21. 8623 Balatonföldvár)

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:

- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: regisztráció délután 18 órától, 19 órától közös vacsora,

20 órától ima- és dicsőítő alkalom.
- SZOMBATI ÉRKEZÉS: regisztráció reggel 8:30-9:30 között, kezdés 10 órakor.


JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:

FONTOS:

Az eseményen a 20+ éveiben járó újjászületett, egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A jelentkezéshez a pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást aláírva kérjük e-mailben visszaküldeni az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címünkre.

Ha valamilyen oknál fogva nem tudod aláíratni vezetővel az ajánlást, akkor jelezd felénk, hogy ezt megoldjuk és ne legyen a részvételednek akadálya.

A dokumentum ITT található!
Ha már korábban elküldted az ajánlást, jelezd és már újra nem kell küldened!

A változtatás jogát fenntartjuk, különös tekintettel arra, hogy a jelen pandémia helyzetből adódóan a változó rendeletek​ és korlátozások​ miatt a rendezvény részvételi feltételei változhatnak. Erről a rendezvény kezdete előtt tájékoztatást küldünk e-mailben.

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁS/ELLÁTÁS*:

HOTEL: 1* vagy 2-3 fős, szállodai fürdőszobával rendelkező szobák állnak rendelkezésre.
IFJÚSÁGI SZÁLLÁS: (Minimum 15 fő elszállásolása esetén nyitják meg!) Elhelyezés több fős emeletes ágyas szobákban, a fürdőszoba közös.

A szállásokon a vendégek maguknak biztosítanak TÖRÖLKÖZŐT!!!
Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A szobák telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentkezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a hétvégén, ettől eltérni nem tudunk.
(*FIGYELEM! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.) 

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:

A részvétel költsége két részből áll (1.+2.), mely magában foglalja az alábbiakat:

 

1. REGISZTRÁCIÓS DÍJ

A feltüntetett határidőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél/tudnál járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!) - a feltüntetett határidőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege. (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)

Lemondásra és a regisztrációs díj visszaigénylésére az esemény kezdete előtt 30 napon belül nincs lehetőség, utána a szabályzatban leírtaknak megfelelően tudunk eljárni!

SUPER EARLY: 01.17-ig beérkező fizetések esetén (az igazán elkötelezetteknek) 14 000 Ft
EARLY: 01.31-ig beérkező fizetések esetén 17 000 Ft
NORMAL: 02.28-ig beérkező fizetések esetén 21 000 Ft
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft, azaz 27 000 Ft
(Regisztrációs díjat nem tudjuk napokra megbontani!)

2. SZÁLLÁS/ÉTKEZÉS költsége

A helyszínen KÉSZPÉNZBEN vagy SZÉP kártyával fizetendő.

Péntek vacsorától kedd ebédig szállással teljes ellátással 2-5 fős szoba: 41 000 Ft

Péntek vacsorától kedd ebédig szállással teljes ellátással 1 fős szoba: 61 000 Ft

Szombat ebédtől kedd ebédig szállással teljes ellátással 2-5 fős szoba: 33 000F Ft

Szombat ebédtől kedd ebédig szállással teljes ellátással 1 fős szoba: 48 000 Ft

Fentiektől eltérő igény esetén 6000 Ft felár fizetendő a helyszínen!

A szállásokon a vendégek maguknak biztosítanak TÖRÖLKÖZŐT!!!
Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A szobák telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentkezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a hétvégén, ettől eltérni nem tudunk.
(*FIGYELEM! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.) 

Lemondásra (regisztrációs díj visszafizetésére) a rendezvény kezdete előtt 30 napon belül már nincs lehetőség, utána a szabályzatban leírtaknak megfelelően tudunk eljárni!!

FIZETÉS:

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!
Az árakat nincs módunk megbontani.
Lemondásra (regisztrációs díj visszafizetésére) a rendezvény kezdete előtt 30 napon belül már nincs lehetőség, utána a szabályzatban leírtaknak megfelelően tudunk eljárni!!


HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Olvasd el és töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre!
(Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A teljes visszaigazolt részvételi összeget utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt és vezetői ajánlással érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani (kivéve várólista).
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el!!!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu,

info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com,

06 50 109 2785
www.facebook.com/SingleCross


Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata

„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18


(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
SingleCross alkalmain való részvétel szabályzata ITT található.