2020 
SENIOR
 regisztáció!

2020.09.25-27.

B A L A T O N F Ö L D V Á R

SingleCross weekend SENIOR - 2020. ŐSZ

Felekezetközi aktív hétvége egyedülállók részére 50/55+

...kapcsolatban Istennel, kapcsolatban Egymással...

♡  ✝ ☼ 🌈 ☀️ 😎 😆 😂 ❤️ 👍 ✔︎ ♂ ♀ 

 

Megtaláltad már ISTENT? 
EGYEDÜLÁLLÓ vagy?
Szeretnéd megtalálni a HÁZASTÁRSADAT is?
Ha mindhárom válasz IGEN, akkor Neked is itt a helyed!

A SingleCross weekend egy találkozási lehetőség azoknak az egyedülálló keresztény testvéreknek, akik szeretnék MEGTALÁLNI a HÁZASTÁRSUKAT.

Azt, hogy ez éppen egy SingleCross alkalmon történik-e meg, vagy azon kívül, csak Isten tudja... 

Kikapcsolódásra, megújulásra, közösségépítésre, ismerkedésre ad lehetőséget ez a pár nap. ...és sok-sok vidámságra Isten jelenlétében 😎👍😄

Na? Itt a helyed? Ne hagyd ki!

Várunk TÉGED is egy hétvégi lazítós, kikapcsolódós, aktív, barátkozós isteni feltöltődésre!
Ha kész vagy arra, hogy Isten vezessen az életed minden területén, és nyitott vagy másokkal is megismerkedni, akkor itt a helyed!
- Vidám, baráti hangulatú aktív programok, kirándulás, játék, BALATON - imádkozz velünk a jó időért!!!
- Tartalmas közös beszélgetések és tanítások a Biblia fényében emberi és isteni kapcsolatokról, nehézségekről, megoldásokról, értékekről...

- Dicséret és ima - meg még ami belefér... :)

- ISTEN jelenléte!

 

SZOLGÁL:

Bánki Lajos (Golgota Budapest)
dr. Kováts György (Mahanaim Gyülekezet)

Révész Lajos (Székesfehérvári Baptista Gyülekezet)

dicsőítés:

Burcsik László (Székesfehérvári R.O.F.C. Szeretet Gyülekezet)

Gyere, Téged is várunk!

 

A 2017-ben indult SingleCross programsorozat sok új kapcsolatot épített. Barátságok, párkapcsolatok, eljegyzések és házasságok is alakultak. Célunk, hogy az egyedülálló testvérek hiteles, bibliai értékrendre épülő megtartó közösségben töltődhessenek, Isten útján maradjanak a néha reménytelennek tűnő helyzetekben is, találkozzanak hasonló helyzetben lévő testvérekkel, megoszthassák egymás terheit, készüljenek fel a párválasztásra, házasságra. A rendezvény az elsődleges célja mellett fórumot kíván teremteni kapcsolatok épülésére, egymásra találásra is, így nagy öröm és bizonyság, amikor Isten ezen a területen is munkálkodik. Hálásak vagyunk a szolgálóknak és a résztvevőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket. Köszönjük a folyamatos visszajelzéseket is, amikkel tovább gazdagodik a rendezvény! 


IDŐPONT:

2020. 09.25-27.  (péntek estétől vasárnap délutánig)


HELYSZÍN:

Bethesda Üdülő és Konferenciaközpont / Balatonföldvár
8623 Balatonföldvár, Spur I. u. 21., http://baptistaudulok.hu/Balatonfoldvar.html

 

ÉRKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ:

PÉNTEKEN regisztráció este 17 órától, vacsora 18 órakor.


JELENTKEZÉSI és FIZETÉSI HATÁRIDŐK:

EARLY: 08.17-ig beérkező fizetések esetén
NORMAL: 09.14-ig beérkező fizetések esetén
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft

 

FONTOS: 55+

Az eseményen főként az 50/55 év feletti egyedülálló/elvált/özvegy keresztény testvéreink részvételére számítunk, akik gyülekezethez tartoznak. A SENIOR alkalomhoz nenm kérünk pásztori/vezetői/házicsoport-vezetői ajánlást!

A program alapesetben az alábbi részvétellel lehetséges: 
- PÉNTEKI ÉRKEZÉS: 2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek vacsorától vasárnap ebédig (2 éjszaka, 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora).

Mivel törekszünk a férfi-női arány egyenletes fenntartására, előfordulhat, hogy ennek érdekében várólistára kerülsz. Ha az ellenkező nemből meghívsz valakit, akkor a meghívottad befizetése után a várólistán automatikusan előre kerülsz! Ilyen esetben a jelentkezésedkor érvényes összeggel tudsz részt venni. Meghívód nevét minden esetben a jelentkezésedkor tüntesd fel!

SZÁLLÁSTÍPUSOK:

Elhelyezés 1 fős* (saját fürdőszoba) illetve 2-5 fős szobákban (saját fürdőszoba vagy két szobához egy fürdőszobablokk), melyekhez fürdőszoba is tartozik. Az elhelyezés a szervezők beosztása alapján történik, de ha van megadott szobatársad, akkor ennek figyelembevételével készül a szobabeosztás. Egy szobában csak egyneműek szállhatnak meg. A 2-5 fős szoba telítettségét igyekszünk minimalizálni a jelentlezők számától függően. Kompletten (szállás+ellátás) van lehetőség részt venni a hétvégén, ettől eltérni nem tudunk. (Teltház esetén a 2-5 fős szobákban adott esetben a plusz jelentkezőknek matracon vagy pótágyon tudunk helyet biztosítani.) A szállás 3 szintes, lépcsős, lift nincs!
(*FIGYELEM! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.) 

RÉSZVÉTEL KÖLTSÉGE:

A részvétel költsége két részből áll, mely magában foglalja az alábbiakat:

1. REGISZTRÁCIÓS DÍJ

A feltüntetett határiőig ELŐRE UTALÁSSAL fizetendő a szervezési költségekhez való hozzájárulás minimum összege (Ha ennek kifizetése nehézséget okoz, kérjük, jelezd, hátha másvalaki magasabb összeggel is hozzá tud járulni, és abból pótolhatjuk! Ha viszont magasabb összeggel is hozzá szeretnél/tudnál járulni a programhoz, azt megköszönjük, és azt is kérjük jelezni!)
EARLY: 08.17-ig beérkező fizetések esetén 13 500 Ft
NORMAL: 09.14-ig beérkező fizetések esetén 16 500 Ft
+ OVER: NORMAL határidő után beérkező fizetések felára +6000 Ft azaz 22 500 Ft

2. SZÁLLÁS és ELLÁTÁS költsége

SZÁLLÁS és ELLÁTÁS költsége (minden esetben a helyszínen KÉSZPÉNZBEN vagy SZÉP kártyával fizetendő - a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló zsebből!)

(2 éjszaka szállást és a teljes ellátást tartalmazza péntek vacsorától vasárnap ebédig - 2 reggeli, 2 ebéd, 2 vacsora)
2-5 fős: 18 300 Ft
1 fős: 24 300 Ft*
(A programon egyben van lehetőség részt venni, az árakat nincs módunk megbontani.

A fentiektől eltérő igény esetén 3000 Ft felárral egyedi díjat tudunk kalkulálni!)
*Figyelem! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.)
*Figyelem! Magas jelentkezői létszám esetén nem tudunk 1 fős szobát biztosítani, mivel minden szobát igyekszünk feltölteni. Kérjük, mégis jelezd az ilyen irányú igényed, hogy a jelentkezési időszak végén lássuk, van-e lehetőség 1 fős szobára.

FONTOS ÉTKEZÉSI INFO!
NORMÁL étkezés esetén hideg-melegétrendet tudunk biztosítani, SPECIÁLIS igény esetén csak reggelivel tudunk szolgálni, ebédet és vacsorát  közeli étteremben egyedileg tudod megoldani!

FIZETÉS:

A REGISZTRÁCIÓS DÍJ utalásához szükséges adatokról és a szükséges további információkról e-mailben fogjuk tájékoztatni a sikeresen regisztrált résztvevőket. A befizetéseket a visszaigazoló e-mail után 3 napon belül (legkésőbb a fent jelzett fizetési határidőig) kérjük teljesíteni!
Az árakat nincs módunk megbontani!

SZÉP kártya!!!
A szállás és ellátás díját van mód SZÉP kártyával fizetni a szállás és étkezési rész külön-külön az erre rendelkezésre álló zsebből a helyszínen annak, aki már korábban utalással a regisztrációs hozzájárulást rendezte. Regisztrációban kérjük jelezni a SZÉP kártyás fizetést! Az IFA-t (400 Ft/éj) csak készpénzben van mód a helyszínen fizetni!


HA JÖNNI SZERETNÉL, MI A TEENDŐ?
1. Töltsd ki figyelmesen a regisztrációt! (HATÁRIDŐ - az árak eltérőek!)
A nem kötelező kérdésekre adott válaszokkal a szervezőket segíted.
2. Várj a visszaigazoló e-mailünkre! (Ha egy héten belül nem kapsz visszajelzést, valószínűleg valami gond van a jelentkezéseddel, úgyhogy keress meg bennünket az info@singlecross.hu vagy singlecross2017@gmail.com címen!!)
3. A részvételi díjat utald át a visszaigazoló e-mailben elküldött bankszámlaszámra, a jelzett közleményt pontosan írd az utaláshoz! A regisztráció csak a befizetéssel együtt érvényes, az adott költséget csak fizetési határidőn belül történő utalásoknál tudjuk biztosítani.
4. Figyelmesen olvasd el az infókat a leveleinkben!
5. Végül pedig gyere el SZEPTEMBER 25-27-ig BALATONFÖLDVÁRRA!!!

+1 és legfontosabb: készülj erre a hétvégére, és imádkozz azért, hogy Isten ismét különleges módon legyen ott velünk és hogy jó időnk legyen!

(A kézfertőtlenítő rendszeres használata valamint a közös beltéri alkalmakon maszk viselése kötelező!)

ADD TOVÁBB MÁS HASONLÓ CIPŐBEN JÁRÓ TESTVÉREDNEK IS EZT A LINKET!

Ha bármi kérdésed van, itt elérhetsz bennünket:
www.singlecross.hu,

info@singlecross.hu, singlecross2017@gmail.com,

06 20 562 3263
www.facebook.com/SingleCross


Sok szeretettel várunk TÉGED is!!!!

a SingleCross csapata

„Nem jó az embernek egyedül lenni, alkotok hozzáillő segítőtársat.” 1 Móz 2,18


(Programváltozás jogát fenntartjuk!)
SingleCross alkalmain való részvétel szabályzata ITT található.

 

Támogasd a SingleCross szolgálatot TE is! 

Az alábbi számlaszámra tudsz utalni SingleCross ADOMÁNY” közleménnyel!

Bankszámlaszám: SingleCross (Bráz Szilvia e. v.) 12082104-01581403-00100007 (Raiffeisen Bank)

(külföldről: IBAN HU60120821040158140300100007)

Köszönjük támogatásodat!

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ/DATA MANAGEMENT INFORMATION 

SZABÁLYZAT-ÁSZF/POLICY

kapcsolat / connection

Az ezen a honlapon található SingleCross megjelenések, médiaanyagok, tartalmak a tulajdonos (Bráz Szilvia) kizárólagos tulajdonát képezi. A fotókat, videókat, a honlapon szereplő tartalmat kizárólag a forrás feltüntetésével lehet felhasználni, megjelentetni. A SingleCross név megjelenítése, felhasználása csak és kizárólag a tulajdonos írás​beli engedélyéval lehetséges​.​ 

SingleCross © Bráz Szilvia – Minden jog fenntartva!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now